Apa Itu Filler?Gambar sekadar hiasan. Ihsan Google


APA ITU KOLAGEN

Kolagen adalah sejenis protein yang terdapat dalam tubuh badan manusia secara semula jadi. Kolagen banyak terdapat pada ligamen, tendon, kulit. Bahagian lain yang mempunyai kolagen termasuklah tulang, pembuluh darah, kornea mata dan usus.

Tubuh kita sangat memerlukan kolagen untuk menguatkan pembuluh darah dan menegangkan kulit. Semakin kita dewasa atau berusia, kolagen makin berkurang. Ini mengakibatkan kuit menjadi berkedut dan pergerakan sendi semakin sukar atau meletihkan.

Untuk menggantikan kolagen di syorkan mengambil supplemen kolegen sebagai makanan tambahan.

FILLER PAYUDARA

Filler payudara adalah sejenis cecair pepejal yang di suntik tanpa perlu pembedahan. Proses tak lama. Sejam atau 2 jam. Siap!.

Tujuan filler ini sebenarnya adalah untuk menggantikan kolagen yang hilang sebelum ini dan pastinya pasangan akan lebih teransang lihat buah dada adik kembali besar, pejal dan anjal. Filler tidak akan menghilangkan deria rasa, tidak meyakitkan apabila di sentuh dan lembut macam asli.

Seolah-olah buah dada sebenar 100%. Apabila mengandung atau menyusukan bayi juga ia adalah selamat dan tak ada masalah.

RUJUK TESTIMONI FILLER MIMI ANESTHETIK DI SINI

IMPLAN PAYUDARA

Implan payudara adalah struktur buatan yang digunakan untuk meningkatkan ukuran payudara. Implan payudara umumnya digunakan dalam rekonstruksi atau prosedur untuk memperbesar payudara. Kini, operasi pemasangan implan payudara merupakan operasi kosmetik yang paling sering dilakukan di Amerika Syarikat dengan sekitar 300.000 operasi pembesaran payudara dilakukan setiap tahunnya.

FILLER PAYUDARA VS IMPLAN PAYUDARA

Mana lebih elok?. Filler payudara adalah lebih murah dan lebih selamat berbanding implan yang mungkin berisiko ketika pembedahan dan mengalami risko perlu di buang atau di ganti selepas 10 tahun. Kesan filler lebih lembut dan semulajadi berbanding implan. Payudara lebih tegang dan anjal. Tiada masalah mengandung atau menyusukan anak dengan filler.

KEBAIKAN FILLER PAYUDARA

Perlu di ketahui yang Filler payudara ataupun mana-mana rawatan pada badan haruslah di lakukan oleh pakai supaya kesannya terjamin tanpa kesan sampingan.

Filler payudara semakin popular pada zaman kebelakangan ini. Mereka biasanya digunakan untuk rawatan wajah estetik untuk merawat garis halus dan kedutan. Suntikan filler mengurangkan penampilan kedutan yang tidak diingini, membuat jumlah dan kontur ciri-ciri tertentu. Dr. memahami bahawa ramai orang sedang mencari proses cepat, semulajadi dan mudah untuk menenangkan kulit mereka yang berumur. Dr. menawarkan peremajaan wajah dengan dan tanpa pembedahan.

Apa Bahagian Yang Boleh di isi Suntikan Filler?

Filler Dermal sedang digunakan untuk melicinkan kedutan dan garisan muka. Kami menggunakannya untuk memberikan kelantangan dan bulat kepada kulit yang mengalami kehilangan kelantangan.

Sebagai contoh, anda boleh menggunakan filler untuk membentuk kontur muka, seperti dagu dan pipi, membentuk semula hidung bukan pembedahan, dan membuat bibir penuh. Sesetengah kawasan yang paling biasa anda boleh merawat dengan suntikan pengisi adalah garis hidung ke mulut, kawasan di bawah mata dan mulut dan garisan dagu. Ramai orang menggunakan suntikan pengisi kerana mereka cepat dan mudah.

Filler  dermal yang disuntik oleh profesional pakar memberikan hasil yang semulajadi yang tidak akan mempengaruhi ekspresi muka. Kebanyakan lelaki dan wanita tidak mahu orang lain mengetahui sama ada mereka mempunyai apa-apa kerja muka yang dilakukan; Oleh itu, penempatan suntikan pengisi strategik adalah sempurna untuk seseorang yang hanya mahu mengurangkan garis dan kelihatan lebih muda.

Tiada Downtime

Salah satu manfaat utama suntikan filler adalah masa pemulihan yang minimum. Anda mempunyai pilihan yang indah untuk melawan tanda-tanda penuaan pada rehat tengah hari anda dan kemudian kembali ke tempat kerja. Rawatan bukan pembedahan ini membantu anda mendapatkan hasil sebenar tanpa disiapkan selama beberapa hari atau minggu. Pada dasarnya, anda boleh meneruskan rutin harian anda secara langsung.

Cara Pilih Filler Suntikan Terbaik untuk Keperluan Anda

Beberapa pengisi dermal boleh didapati hari ini. Oleh itu, adalah penting untuk berunding dengan profesional terlebih dahulu. Ini akan membantu anda memilih pengisi terbaik untuk keperluan anda. Jika anda sedang mencari penyegar muka yang lebih menyeluruh, kami mungkin mencadangkan gabungan rawatan untuk mendapatkan hasil yang anda cari.


KELEBIHAN FILLER PAYUDARA SOY KOLAGEN

Di Mimi Anesthetik pakar kami lebih suka menggunakan soy kolagen untuk filler, bahan selamat dan semulajadi untuk menjamin mutu dan kualiti.

KEGUNAAN FILLER

Filler boleh di gunakan untuk menegangkan yang kendur, menjadikannya tegang, anjal dan kelihatan lebih menarik. Ia boleh di gunakan untuk hidung, tegangkan kulit wajah, tegangkan buah dada, pejalkan punggung dan sebagainya lagi. Di Mimi anesthetik kami juga menyediakan banyak rawatan lain yang mungkin sesuai untuk anda seperti rawatan memutihkan kulit Korea Whiteting. 

Harga yang kami tawarkan adalah di jamin termurah di Malaysia. Kami menjamin kualiti setanding antarabangsa.

RUJUK SENARAI RAWATAN MIMI ANESTHETIK DI SINI

Jika berminat boleh sahaja hubungi kami :

JIKA BERMINAT BOLEH CALL YA. 
HARGA BOLEH RUNDING JAMIN TERMURAH DI MALAYSIA
JIKA BERMINAT BOLEH CALL YA. 
HARGA BOLEH RUNDING JAMIN TERMURAH DI MALAYSIADirect Whats App For Fast response
Mimi +6010-81741730 comments:

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 

Besarkan Payudara Soy Collagen Filler © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair