, ,

Pengalaman Filler Payudara- Dermal Filler : Baik, yang buruk dan berbahaya


Keempat komponen struktur utama wajah kita adalah kulit, lemak, otot, dan tulang. Seperti yang kita usia, kehilangan jumlah dalam struktur ini menyumbang kepada banyak tanda-tanda penuaan yang kelihatan. Pengisi kulit boleh membantu.

Dari masa ke masa, kehilangan tulang yang berkaitan dengan usia di muka boleh menyebabkan penarikan balik garis rahang, keturunan hidung, dan kehilangan tulang pipi yang tinggi. Otot muka juga berkurangan dalam jumlah dan keanjalan, dan deflasi dan pergerakan lemak muka lebih menonjolkan tanda-tanda penuaan. Akhirnya, kulit membengkak dan kehilangan keanjalan - dikurangkan dengan kehilangan perancah yang disediakan oleh lemak, otot, dan tulang, ini menyebabkan kedut, kulit kendur, dan tanda-tanda penuaan yang biasa.

Dermal Filler, rawatan suntikan yang dilakukan di pejabat doktor, boleh membantu garis lancar dan menambah jumlah yang hilang, memulihkan penampilan yang lebih muda.

Apakah pengisi kulit?

Dermal Filler adalah bahan lembut seperti gel yang disuntik di bawah kulit. Mereka boleh menangani beberapa kebimbangan bersama termasuk melicinkan bulatan di bawah mata, mengangkat tulang pipi, volumization bibir, melicinkan garis bibir dan lipatan nasolabilal (lipatan yang berlari dari sisi hidung ke sudut mulut ), dan peremajaan tangan.

Dermal Filler boleh terdiri daripada pelbagai bahan, ada yang secara semula jadi berlaku dan beberapa sintetik. Salah satu sebatian yang paling biasa digunakan dalam Dermal Fillerialah asid hyaluronik (HA). HA adalah bahan semulajadi yang terdapat dalam kulit kita, dan ia memainkan peranan utama dalam menjaga kulit terhidrat dan volumized. Pengisi HA, bergantung kepada solekan kimia khusus mereka, boleh berlangsung dari enam bulan hingga lebih lama sebelum secara beransur-ansur diserap oleh badan.

Salah satu faedah utama pengisi HA, selain penampilan semula jadi apabila disuntikkan, adalah bahawa mereka boleh dibubarkan dengan penyelesaian khusus dalam kes peristiwa buruk, atau jika orang itu tidak suka rupa. Juga, kebanyakan pengisi HA dikemas dengan lidocaine, agen numbing, untuk memaksimumkan keselesaan semasa rawatan.

Dermal Filler lain yang lain termasuk yang dibuat daripada kalsium hidroksilapatit, asid poly-L-laktik, polimetil metakrilat, dan lemak autologous (lemak yang ditransplantasikan dari bahagian lain badan anda). Calcium hydroxylapatite adalah sebatian mineral seperti biasa yang terdapat dalam tulang manusia. Ia telah digunakan dalam pergigian dan pembedahan plastik rekonstruktif selama bertahun-tahun dengan rekod keselamatan yang panjang. Asid poly-L-laktik adalah pengisi sintetik yang membantu merangsang pengeluaran kolagen. Pengisi ini berbeza dari pengisi lain kerana hasilnya secara beransur-ansur; volumization berlaku selama beberapa bulan kerana ia merangsang tubuh untuk menghasilkan kolagen. Polimetil metakrilat adalah pengisi separa kekal. Walaupun ia lebih tahan lama berbanding dengan pengisi lain yang mudah terbiodegradasi, ia mempunyai komplikasi yang berpotensi seperti membentuk benjolan atau kelihatan di bawah kulit.

Setiap bahan ini mempunyai kebaikan dan keburukannya sendiri, serta ketumpatan unik, panjang umur, dan tekstur, yang bermaksud bahan tertentu mungkin lebih kurang sesuai dengan bidang spesifik wajah atau hasil yang diinginkan. Memilih jenis Dermal Filler yang betul memerlukan bimbingan ahli dermatologi yang diperakui oleh pakar bedah atau pakar bedah kosmetik dengan pemahaman menyeluruh tentang anatomi muka, dan kebiasaan dengan pelbagai pengisi yang tersedia dan teknik suntikan masing-masing. Seorang profesional perubatan akan menilai secara menyeluruh apa-apa perkara yang menjadi perhatian, memahami apa yang anda harapkan untuk keluar dari prosedur, dan tinjau apa yang diharapkan sebelum, semasa, dan selepas rawatan untuk memastikan hasil kosmetik yang terbaik.

Elakkan Dermal Filler pasaran gelap

Prosedur Dermal Filler boleh mahal, yang mendorong beberapa pengguna untuk beralih ke pasaran hitam dalam talian untuk membeli pengisi do-it-yourself. Pada bulan lepas, terdapat banyak laporan di kedai media dan dalam kesusasteraan perubatan komplikasi berbahaya yang disebabkan oleh suntikan diri pengisi oleh profesional bukan kesihatan.

Satu risiko ialah pengisi yang dibeli dalam talian boleh mengandungi pelbagai bahan nonsterile, seperti gel rambut. Apabila disuntik, bahan-bahan ini boleh menyebabkan reaksi alahan, jangkitan, dan kematian sel-sel kulit. Risiko lain ialah teknik suntikan yang tidak betul boleh menyebabkan bukan sahaja bengkak dan lumpiness, tetapi juga kesan sampingan yang lebih serius seperti kematian sel kulit, dan embolisme yang menyebabkan kebutaan. FDA telah mengeluarkan amaran rasmi yang menggesa pengguna untuk "tidak pernah membeli Dermal Filler di internet. Mereka mungkin palsu, tercemar, atau berbahaya. "

Pengisi kulit adalah selamat dan berkesan di tangan yang betul

Jadi di manakah ini meninggalkan pengguna yang berminat yang berminat untuk rawatan noninvasive untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan? Mencari doktor yang betul untuk melaksanakan prosedur pengisi derma adalah penting. Jangan takut untuk bertanya mengenai latihan dan pensijilan untuk memastikan anda menerima rawatan dari ahli dermatologi yang berpengalaman, pakar bedah atau pakar bedah kosmetik yang berpengalaman.

Dengan penyediaan dan komunikasi yang betul antara anda dan pakar anda. Anda boleh buat Dermal Filler dengan selamat.


Untuk menggantikan kolagen di syorkan mengambil supplemen kolegen sebagai makanan tambahan.

FILLER PAYUDARA
Filler payudara adalah sejenis cecair pepejal yang di suntik tanpa perlu pembedahan. Proses tak lama. Sejam atau 2 jam. Siap!.

Tujuan filler ini sebenarnya adalah untuk menggantikan kolagen yang hilang sebelum ini dan pastinya pasangan akan lebih teransang lihat buah dada adik kembali besar, pejal dan anjal. Filler tidak akan menghilangkan deria rasa, tidak meyakitkan apabila di sentuh dan lembut macam asli.
Seolah-olah buah dada sebenar 100%. Apabila mengandung atau menyusukan bayi juga ia adalah selamat dan tak ada masalah.

IIMPLAN PAYUDARA

Implan payudara adalah struktur buatan yang digunakan untuk meningkatkan ukuran payudara. Implan payudara umumnya digunakan dalam rekonstruksi atau prosedur untuk memperbesar payudara. Kini, operasi pemasangan implan payudara merupakan operasi kosmetik yang paling sering dilakukan di Amerika Syarikat dengan sekitar 300.000 operasi pembesaran payudara dilakukan setiap tahunnya.

FILLER PAYUDARA VS IMPLAN PAYUDARA

Mana lebih elok?. Filler payudara adalah lebih murah dan lebih selamat berbanding implan yang mungkin berisiko ketika pembedahan dan mengalami risko perlu di buang atau di ganti selepas 10 tahun. Kesan filler lebih lembut dan semulajadi berbanding implan. Payudara lebih tegang dan anjal. Tiada masalah mengandung atau menyusukan anak dengan filler.

KELEBIHAN FILLER PAYUDARA SOY KOLAGEN

Di Mimi Anesthetik pakar kami lebih suka menggunakan soy kolagen untuk filler, bahan selamat dan semulajadi untuk menjamin mutu dan kualiti.

KEGUNAAN FILLER

Filler boleh di gunakan untuk menegangkan yang kendur, menjadikannya tegang, anjal dan kelihatan lebih menarik. Ia boleh di gunakan untuk hidung, tegangkan kulit wajah, tegangkan buah dada, pejalkan punggung dan sebagainya lagi. Di Mimi anesthetik kami juga menyediakan banyak rawatan lain yang mungkin sesuai untuk anda seperti rawatan memutihkan kulit Korea Whiteting.
Harga yang kami tawarkan adalah di jamin termurah di Malaysia. Kami menjamin kualiti setanding antarabangsa.

JAMINAN KUALITI FILLER MIMI ANESTHETIK

Menggunakan soy kolagen bahan semula jadi selamat
Tiada kaitan dengan kanser payudara.

Tidak menyakitkan. Proses cuma 1-2 jam. Siap dan boleh pulang.
Tempat bersih. Professional dan steril. Pelayan mesra pelanggan.

Di lakukan oleh Pakar Anesthetik berpengalaman 20 tahun dan mempunyai lesen dan tauliah dalam bidang ini.

Pengawasan prosedur di bantu oleh ahli dalam bidang perubatan untuk memastikan tiada masalah timbul dan mengelakkan apa2 kesan sampingan.

Boleh mengandung dan menyusukan anak seperti biasa selepas prosedur di jalankan.
Mendapat kepercayaan masyarakat dalam dan luar negara.

Harga jamin termurah di Malaysia. Kualiti setaraf antarabangsa.
Talian bantuan Whats App di buka bila2 masa. Mesej sahaja.A

JIKA BERMINAT BOLEH CALL YA. 
HARGA BOLEH RUNDING JAMIN TERMURAH DI MALAYSIADirect Whats App For Fast response
Mimi +6010-8174173NOTE: Pakar anesthetic kami adalah wanita bertauliah dan bertahun-tahun pengalaman dalam bidang ni. Mempunyai lesen dan pendaftaran anesthetic. Mempunyai beratus-ratus testimoni real yang boleh di percayai ( rujuk blog ini pun ada contoh). Kualiti dan kepakaran kami tidak perlu di ragui lagi. Kualiti keutamaan kami, wanita cantik bermula dari diri.

Rawatan lain yang berkaitan juga di sediakan. Putihkan kulit dengan rawatan Korea Whitening, Besarkan pinggul. Dan lain2.

0 comments:

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 

Besarkan Payudara Soy Collagen Filler © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair