,

Filler Payudara- Jom Kenal apa itu Filler Payudara- Siap 10 minit

Pembaikan kecantikan cepat terkini adalah peningkatan payudara. Ia mendakwa untuk meningkatkan saiz cawan tanpa pergi ke bawah pisau. Tetapi adakah anda akan membahayakannya? Di sini, Alice Hart-Davis menerangkan transformasi yang menyakitkan


Saya baik-baik saja sehingga saya melihat jarum ahli bedah itu bercadang untuk masuk ke dadaku. Lima inci panjang, dan tumpul. Semasa perundingan saya sebelum ini, beliau telah merujuknya sebagai 'jarum mengait'. Saya fikir dia bergurau. Lebih bodoh saya.

Tetapi jika saya mahu payudara segera, inilah yang akan dilakukan. Saya melihat jurugambar dan pembantunya yang kelihatan selesa. Oh sayang. Saya menutup mata saya.

Sekali sekala, saya mempunyai payudara. Mereka mungkin hanya A-cup, tetapi mereka tidak buruk. Walau bagaimanapun selepas tiga pusingan penyusuan (semasa mereka membengkak ke 38EE yang megah) mereka berkurangan dan sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya terpaksa menggunakan pad gel untuk mengisi cawan AA. Saya tidak perlu memakai coli sama sekali, kecuali bahawa saya tidak boleh menanggung melihat sama rata datar. Erin O'Connor boleh pergi dengannya - saya tidak boleh. Saya telah berfikir tentang pembedahan, tetapi ia adalah perkara yang serius, mahal dan memerlukan banyak masa. Dan bagaimana jika berlaku sesuatu yang salah? Tetapi, baru-baru ini, bersama-sama datang Macrolane, pengisi suntikan pantas dijuluki, kepada keputusasaan para pembuatnya, 'kerja bodoh segera'. Prosedur setengah jam, nonsurgical yang boleh memberi anda peningkatan sehingga saiz cawan yang sepatutnya berlangsung selama setahun.

'Tetapi ia baru,' kata seorang rakan sekerja, terkejut. 'Berapa kerapkah anda memberitahu pembaca anda untuk tidak menjadi guinea-babi?'

Saya dapat melihatnya - sebarang prosedur membawa risiko, walau bagaimanapun kecil, dan ini adalah sesuatu yang belum menjadi arus perdana. Ia lebih selamat untuk hanya mencuba pengeluar baju yang lebih baik. Walau bagaimanapun saya dapati bahawa Macrolane adalah dari Q-Med, syarikat yang membuat pengisi kedut-kedut Restylane. Ia adalah perkara yang sama - bentuk asid hyaluronik yang stabil - tetapi dalam zarah-zarah yang lebih besar. Saya tidak akan menghampiri banyak pengisi di pasaran, tetapi, saya akui, keluarga Restylane dianggap sebagai selamat kerana mereka datang.

Kerana hasil untuk sebarang rawatan yang suntikan bergantung kepada teknik pengamal, saya juga mengambil langkah berjaga-jaga dengan Chris Inglefield, yang mengetuai penyelidikan klinikal ke Macrolane dan jadi orang teratas untuknya di negara ini.

Kesalahan untuk berfikir prosedur seperti ini sebagai 'pembetulan waktu makan siang'. Saya tidak boleh hanya berjalan masuk dan melakukannya. Pakar bedah menilai kesesuaian saya untuk rawatan (Macrolane boleh digunakan untuk membentuk semula payudara dan membetulkan asimetri, ia juga boleh digunakan untuk membentuk pantat atau mengisi penyok dari liposuction buruk). Saya mesti mempunyai mamogram. Saya mengambil ubat penghilang rasa sakit dan antibiotik sebelum pencegahan. Pada ketika ini saya berasa kurang tenang tentang keseluruhan perkara.

Ia membantu bahawa Inglefield mempunyai cara yang baik, meyakinkan, walaupun dia memihak kepada saya dengan jarum, merasakan tanda pena yang terasa di sekeliling separuh saya yang terdedah. Dia mula bekerja suntikan kuantiti besar anestetik pertama (tidak selesa, tetapi tidak menderita) dan kemudian pengisi. Ia sudah berakhir dalam 10 minit.

'Ya, awak ada buah-buahan,' dia memerhatikan, melihat keheranan saya ketika saya membuka mata saya dan membungkus patung baru saya.

Dia hanya boleh menambah 10cm setiap sisi tetapi bagi saya perbezaan itu mengejutkan. Saya boleh menciumnya. Sebenarnya saya fikir saya lakukan. Selebihnya adalah sedikit kabur sejak saya merasa mabuk pada anestetik. Saya telah dihalang daripada mengetuk rumah di atas basikal saya, dan dimasukkan ke dalam teksi sebaliknya, dengan aset baru saya dengan selamat mengikat bra sukan yang saya diberitahu saya terpaksa memakai siang dan malam selama seminggu - gel tidak akan bergerak dari di mana ia telah diletakkan, tetapi ia juga 'untuk menjaga segala sesuatu yang tenang'.

Suami saya hanya dibenarkan melihat sepintas lalu, tetapi dia kagum. Kesakitan ditendang kemudian apabila semua anestetik dan adrenalin dipotong, separuh jalan antara kelembutan pramenstruasi dan penyumbatan penyusuan.


Keesokan harinya, segala-galanya menyakitkan. Menghidupkan nafas panjang adalah satu cabaran. Tetapi adakah saya peduli? Bukan jot. Mungkin itu kesan payudara yang lebih besar. Mereka masih tidak cukup B-cup tetapi kepada saya mereka sangat mengagumkan. Selamat setiap selepas itu? Mari kita harap. Sekurang-kurangnya, sehingga saya memerlukan top up dan harus menghadapi jarum itu lagi.

4. Cara Paling senang. Filler payudara

FILLER PAYUDARA

Filler payudara adalah sejenis cecair pepejal yang di suntik tanpa perlu pembedahan. Proses tak lama. Sejam atau 2 jam. Siap!.

Tujuan filler ini sebenarnya adalah untuk menggantikan kolagen yang hilang sebelum ini dan pastinya pasangan akan lebih teransang lihat buah dada adik kembali besar, pejal dan anjal. Filler tidak akan menghilangkan deria rasa, tidak meyakitkan apabila di sentuh dan lembut macam asli.

Seolah-olah buah dada sebenar 100%. Apabila mengandung atau menyusukan bayi juga ia adalah selamat dan tak ada masalah.

RUJUK TESTIMONI FILLER MIMI ANESTHETIK DI SINI

IMPLAN PAYUDARA

Implan payudara adalah struktur buatan yang digunakan untuk meningkatkan ukuran payudara. Implan payudara umumnya digunakan dalam rekonstruksi atau prosedur untuk memperbesar payudara. Kini, operasi pemasangan implan payudara merupakan operasi kosmetik yang paling sering dilakukan di Amerika Syarikat dengan sekitar 300.000 operasi pembesaran payudara dilakukan setiap tahunnya.

FILLER PAYUDARA VS IMPLAN PAYUDARA

Mana lebih elok?. Filler payudara adalah lebih murah dan lebih selamat berbanding implan yang mungkin berisiko ketika pembedahan dan mengalami risko perlu di buang atau di ganti selepas 10 tahun. Kesan filler lebih lembut dan semulajadi berbanding implan. Payudara lebih tegang dan anjal. Tiada masalah mengandung atau menyusukan anak dengan filler.

KELEBIHAN FILLER PAYUDARA SOY KOLAGEN

Di Mimi Anesthetik pakar kami lebih suka menggunakan soy kolagen untuk filler, bahan selamat dan semulajadi untuk menjamin mutu dan kualiti.

KEGUNAAN FILLER

Filler boleh di gunakan untuk menegangkan yang kendur, menjadikannya tegang, anjal dan kelihatan lebih menarik. Ia boleh di gunakan untuk hidung, tegangkan kulit wajah, tegangkan buah dada, pejalkan punggung dan sebagainya lagi. Di Mimi anesthetik kami juga menyediakan banyak rawatan lain yang mungkin sesuai untuk anda seperti rawatan memutihkan kulit Korea Whiteting. 

Harga yang kami tawarkan adalah di jamin termurah di Malaysia. Kami menjamin kualiti setanding antarabangsa.

JAMINAN KUALITI FILLER MIMI ANESTHETIK

Menggunakan soy kolagen bahan semula jadi selamat

Tiada kaitan dengan kanser payudara.

Tidak menyakitkan. Proses cuma 1-2 jam. Siap dan boleh pulang.

Tempat bersih. Professional dan steril. Pelayan mesra pelanggan.

Di lakukan oleh Pakar Anesthetik berpengalaman 20 tahun dan mempunyai lesen dan tauliah dalam bidang ini.

Pengawasan prosedur di bantu oleh ahli dalam bidang perubatan untuk memastikan tiada masalah timbul dan mengelakkan apa2 kesan sampingan.

Boleh mengandung dan menyusukan anak seperti biasa selepas prosedur di jalankan.

Mendapat kepercayaan masyarakat dalam dan luar negara.

Harga jamin termurah di Malaysia. Kualiti setaraf antarabangsa.

Talian bantuan Whats App di buka bila2 masa. Mesej sahaja.

JIKA BERMINAT BOLEH CALL YA. 
HARGA BOLEH RUNDING JAMIN TERMURAH DI MALAYSIADirect Whats App For Fast response
Mimi +6010-8174173


NOTE: Pakar anesthetic kami adalah wanita bertauliah dan bertahun-tahun pengalaman dalam bidang ni. Mempunyai lesen dan pendaftaran anesthetic.  Mempunyai beratus-ratus testimoni real yang boleh di percayai ( rujuk blog ini pun ada contoh). Kualiti dan kepakaran kami tidak perlu di ragui lagi. Kualiti keutamaan kami, wanita cantik bermula dari diri.Rawatan lain yang berkaitan juga di sediakan. Putihkan kulit dengan rawatan Korea Whitening, Besarkan pinggul. Dan lain2. 
_________________________________________________________________________________

#KEYWORD: besarkan payudara, besarkan payudara silikon, besarkan buah dada, buah dada montok, buah dada anggun, buah dada menawan, payudara anjal, payudara kolagen, buah dada kolagen, implan payudara, implan buah dada, pil besarkan buah dada, hormon besarkan buah dada, Pam besarkan buah dada, #Implan Payudara, #besarkan payudara semulajadi, #Suntik filler payudara, #Suntik Filler untuk payudara, #Suntik Filler Buah dada, #Suntik filler untuk buah dada, #Besarkan punggung, #Besarkan pinggul, #Cara cepat besarkan payudara, #Cara besarkan payudara dengan selamat, suntikan hyaluric acid, cara montokkan payudara, cara besarkan susu, cara besarkan tetek, putihkan kulit dengan kolagen. Korea whitening, tegangkan hidung, filler hidung, filler punggung, besarkan punggung semula jadi. Tips besarkan payudara secara traditional, besarkan payudara alami, efek samping filler payudara, klinik suntik payudara, harga suntik payudara, pil hormon untuk besarkan payudara, suntikan hormon payudara, bentuk payudara setelah di filler, harga suntik kolagen payudara, suntik hormon estrogen untuk payudara

0 comments:

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 

Besarkan Payudara Soy Collagen Filler © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair