, ,

Cara semulajadi untuk mendapatkan payudara yang lebih besar- Atau lebih cepat buat Filler Payudara


Mereka mengatakan bahawa anda mewarisi saiz payudara anda daripada seseorang dalam keluarga anda. Jadi pada hakikatnya tidak banyak yang boleh anda lakukan untuk membetulkan saiznya, melainkan jika anda merancang untuk mendapatkan pembedahan operasi (yang sekali lagi dilengkapi dengan cabaran sendiri).

Pelbagai kajian telah membuktikan bahawa wanita dengan saiz payudara ideal (atau buah dada) mempunyai harga diri yang lebih tinggi. Jadi apakah pilihan wanita yang tinggal jika mereka tidak mahu implan dilakukan?

Terdapat banyak cara wanita secara semulajadi boleh meningkatkan saiz payudaranya. Berolahraga, makan makanan yang betul dan beberapa perubahan dalam gaya hidup anda boleh membawa anda hasil yang diinginkan

Mari mengetahui apa yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan payudara yang lebih besar

1) Olahraga
Berolahraga secara teratur dan dengan cara yang betul boleh membantu anda mendapatkan payudara yang lebih besar.

a) Push-up: Bukan sahaja baik untuk triceps, push-up juga membantu dalam memperkuat otot-otot pektoral yang terletak di bawah payudara. Pada mulanya, anda mungkin mendapati latihan ini agak memenatkan, jadi mulakan dengan 2 hingga 3 set sepuluh push-up dalam satu hari dan menambah bilangan sebagai tubuh anda terbiasa dengan latihan ini.

Ini adalah bagaimana anda perlu melakukan push-up:

Masuk ke kedudukan papan tinggi dan tegaskan meletakkan tangan anda di atas tanah, terus di bawah bahu. Menjaga belakang anda lurus, bawa badan anda ke tanah. Pastikan perut anda tidak boleh menyentuh lantai. Tolak semula. Jika anda mendapati latihan ini terlalu mencabar, maka anda boleh terus berlutut di lantai.

b) Crunches: Crunches trim lemak perut dan menguatkan otot ab. Setelah abs dapat berbentuk dan kencang, ia menguatkan otot payudara dan anda akan mendapat payudara penuh.
Bagaimana untuk melakukan crunches:

Bersandar di belakang dengan lutut bengkok dan kaki rata di atas lantai. Letakkan tangan anda di bawah kepala anda. Angkat bahu dan belakang atas dari lantai. Anda mata harus fokus ke arah siling. Buangkan nafas ketika anda muncul, tahan sejenak dan terhirup apabila anda kembali ke kedudukan asal.

c) Wall ups: Walls up terutama untuk wanita yang mencari push-up keras dan melelahkan. Sama seperti push-up, anda perlu menolak diri anda dari dinding. Dinding juga menguatkan otot-otot dada, nada bentuk payudara dan peningkatan saiz.

d) Cara yang betul untuk melakukan wall-up:

Berdirilah di hadapan dinding dan angkat tangan anda ke tahap bahu. Tegaskanlah tapak tangan anda di dinding dan tolak dinding sehingga lengan anda berada dalam posisi terulur dengan bengkok siku. Kembali ke kedudukan asal. Pada mulanya, cuba empat set sepuluh kali setiap satu.

e) Tekan dada dengan dumbbells: Latihan ini menubuhkan tisu payudara dan menguatkan otot-otot dada. Adalah penting untuk diperhatikan bahawa anda perlu melakukan latihan ini dengan dumbbells mudah mengangkat.

Bagaimana untuk melakukan tekan dada dengan dumbbells:

Berbaring di bangku dengan dumbbell di setiap tangan. Kaki anda sepatutnya diletakkan di atas lantai. Tolak dumbbells dengan cara yang tangan anda terus di atas bahu dan telapak tangan. Bawa dumbbells kembali ke tahap bahu dan ulangi.

f) Kontraksi dada: Memfokus kepada kontraksi isometrik dada, senaman ini adalah salah satu jenis latihan pembentukan payudara yang terbaik.

Cara yang betul untuk melakukan kontraksi dada:

Pegang tuala di hadapan anda. Lengan anda perlu diregangkan di depan dada anda. Setiap tangan perlu mengunci satu hujung tuala. Sekarang tarik kedua hujung tuala secara serentak, jauh dari satu sama lain. Semasa melakukan senaman, kontrak otot dada anda.

2) Diet untuk payudara yang lebih besar

Diet memainkan peranan penting dalam membentuk badan. Di mana saiz payudara bersangkutan, ia memerlukan pemakanan yang betul.

a) Susu: Pengambilan susu menyumbang kepada pertumbuhan tisu payudara. Susu lembu diperkaya dengan estrogen, progesteron dan prolaktin, yang diperlukan untuk menghasilkan susu pada wanita, dengan itu meningkatkan saiz payudara.

b) Sayuran berdaun hijau: Untuk buah dada yang lebih besar, masukkan sayur-sayuran berdaun hijau dalam diet harian anda. Sayuran ini juga merupakan sumber besi dan kalsium yang baik.

Kebanyakan, sayur-sayuran berdaun hijau tidak mengandungi phytoestrogens yang membantu dalam meningkatkan tisu payudara, tetapi nada mereka mengembangkan payudara. Satu lagi sebab untuk makan sayur-sayuran berdaun hijau ialah mencegah pengeluaran testosteron lelaki di kalangan wanita. Ini mengimbangi hormon dalam tubuh wanita dan membolehkan tahap estrogen semulajadi untuk mengawal fungsi badan.

c) Kacang: Lemak monosaturasi tinggi, kacang penting untuk membina tisu payudara dan meningkatkan pertumbuhan payudara.

d) Soya: Soy mengandungi phytoestrogens, hormon yang bertanggungjawab untuk pertumbuhan payu dara. Soya juga mengandungi isoflavon, yang melawan radikal bebas dan sel-sel kanser yang mungkin tumbuh di dalam tisu payu dara.

Termasuk makanan seperti biji rami, fenugreek dan biji adas dalam diet anda. Beberapa jenis makanan lain yang membantu dalam toning dan meningkatkan tisu payudara adalah kacang-kacangan dan kacang soya.

3) Beberapa cara lain

Untuk pertumbuhan buah dada anda yang betul, adalah penting untuk memilih coli yang betul. Saiz Bra memainkan peranan penting dalam mengawal kendur dan menjadikan payudara anda teguh dan kencang. Satu lagi cara untuk mendapatkan payudara yang lebih besar adalah mengurut. Urut payudara anda sekurang-kurangnya sekali sehari. Ini meningkatkan peredaran darah, yang membawa kepada aliran hormon lancar dan meningkatkan saiz payudara.4. Cara Paling senang. Filler payudara

FILLER PAYUDARA

Filler payudara adalah sejenis cecair pepejal yang di suntik tanpa perlu pembedahan. Proses tak lama. Sejam atau 2 jam. Siap!.

Tujuan filler ini sebenarnya adalah untuk menggantikan kolagen yang hilang sebelum ini dan pastinya pasangan akan lebih teransang lihat buah dada adik kembali besar, pejal dan anjal. Filler tidak akan menghilangkan deria rasa, tidak meyakitkan apabila di sentuh dan lembut macam asli.

Seolah-olah buah dada sebenar 100%. Apabila mengandung atau menyusukan bayi juga ia adalah selamat dan tak ada masalah.

RUJUK TESTIMONI FILLER MIMI ANESTHETIK DI SINI

IMPLAN PAYUDARA

Implan payudara adalah struktur buatan yang digunakan untuk meningkatkan ukuran payudara. Implan payudara umumnya digunakan dalam rekonstruksi atau prosedur untuk memperbesar payudara. Kini, operasi pemasangan implan payudara merupakan operasi kosmetik yang paling sering dilakukan di Amerika Syarikat dengan sekitar 300.000 operasi pembesaran payudara dilakukan setiap tahunnya.

FILLER PAYUDARA VS IMPLAN PAYUDARA

Mana lebih elok?. Filler payudara adalah lebih murah dan lebih selamat berbanding implan yang mungkin berisiko ketika pembedahan dan mengalami risko perlu di buang atau di ganti selepas 10 tahun. Kesan filler lebih lembut dan semulajadi berbanding implan. Payudara lebih tegang dan anjal. Tiada masalah mengandung atau menyusukan anak dengan filler.

KELEBIHAN FILLER PAYUDARA SOY KOLAGEN

Di Mimi Anesthetik pakar kami lebih suka menggunakan soy kolagen untuk filler, bahan selamat dan semulajadi untuk menjamin mutu dan kualiti.

KEGUNAAN FILLER

Filler boleh di gunakan untuk menegangkan yang kendur, menjadikannya tegang, anjal dan kelihatan lebih menarik. Ia boleh di gunakan untuk hidung, tegangkan kulit wajah, tegangkan buah dada, pejalkan punggung dan sebagainya lagi. Di Mimi anesthetik kami juga menyediakan banyak rawatan lain yang mungkin sesuai untuk anda seperti rawatan memutihkan kulit Korea Whiteting. 

Harga yang kami tawarkan adalah di jamin termurah di Malaysia. Kami menjamin kualiti setanding antarabangsa.

JAMINAN KUALITI FILLER MIMI ANESTHETIK

Menggunakan soy kolagen bahan semula jadi selamat

Tiada kaitan dengan kanser payudara.

Tidak menyakitkan. Proses cuma 1-2 jam. Siap dan boleh pulang.

Tempat bersih. Professional dan steril. Pelayan mesra pelanggan.

Di lakukan oleh Pakar Anesthetik berpengalaman 20 tahun dan mempunyai lesen dan tauliah dalam bidang ini.

Pengawasan prosedur di bantu oleh ahli dalam bidang perubatan untuk memastikan tiada masalah timbul dan mengelakkan apa2 kesan sampingan.

Boleh mengandung dan menyusukan anak seperti biasa selepas prosedur di jalankan.

Mendapat kepercayaan masyarakat dalam dan luar negara.

Harga jamin termurah di Malaysia. Kualiti setaraf antarabangsa.

Talian bantuan Whats App di buka bila2 masa. Mesej sahaja.

JIKA BERMINAT BOLEH CALL YA. 
HARGA BOLEH RUNDING JAMIN TERMURAH DI MALAYSIADirect Whats App For Fast response
Mimi +6010-8174173


NOTE: Pakar anesthetic kami adalah wanita bertauliah dan bertahun-tahun pengalaman dalam bidang ni. Mempunyai lesen dan pendaftaran anesthetic.  Mempunyai beratus-ratus testimoni real yang boleh di percayai ( rujuk blog ini pun ada contoh). Kualiti dan kepakaran kami tidak perlu di ragui lagi. Kualiti keutamaan kami, wanita cantik bermula dari diri.Rawatan lain yang berkaitan juga di sediakan. Putihkan kulit dengan rawatan Korea Whitening, Besarkan pinggul. Dan lain2. 
_________________________________________________________________________________

#KEYWORD: besarkan payudara, besarkan payudara silikon, besarkan buah dada, buah dada montok, buah dada anggun, buah dada menawan, payudara anjal, payudara kolagen, buah dada kolagen, implan payudara, implan buah dada, pil besarkan buah dada, hormon besarkan buah dada, Pam besarkan buah dada, #Implan Payudara, #besarkan payudara semulajadi, #Suntik filler payudara, #Suntik Filler untuk payudara, #Suntik Filler Buah dada, #Suntik filler untuk buah dada, #Besarkan punggung, #Besarkan pinggul, #Cara cepat besarkan payudara, #Cara besarkan payudara dengan selamat, suntikan hyaluric acid, cara montokkan payudara, cara besarkan susu, cara besarkan tetek, putihkan kulit dengan kolagen. Korea whitening, tegangkan hidung, filler hidung, filler punggung, besarkan punggung semula jadi. Tips besarkan payudara secara traditional, besarkan payudara alami, efek samping filler payudara, klinik suntik payudara, harga suntik payudara, pil hormon untuk besarkan payudara, suntikan hormon payudara, bentuk payudara setelah di filler, harga suntik kolagen payudara, suntik hormon estrogen untuk payudara

0 comments:

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 

Besarkan Payudara Soy Collagen Filler © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair