TAWARAN ISTIMEWA PROMOSI FILLER RM1200 SAHAJA- 300 USD


TAWARAN HEBAT PROMOSI TRIAL FILLER RM1200 ( USD 300 ) SAHAJA. 

Testimoni Filler-

Nama saya Farah ( Bukan nama sebenar ), saya tinggal di utara tanah air. Saya bakal berumah tangga tidak lama lagi dengan seorang lelaki yang sederhana tapi mempunyai jawatan yang bagus di bandar. 

Saya berasa amat gembira dan senang hati kerana tidak lama lagi saya akan bergelar seorang isteri, namun saya mempunyai satu masalah. Tidak tahu macam mana untuk menjelaskan tentang personaliti saya, tetapi saya jenis yang mahukan semuanya sempurna.

Saya sebenarnya merasa amat rendah diri dengan tubuh badan saya, bukanlah saya tidak bersyukur. Tetapi badan saya tidak secantik bentuk badan orang lain. Terutama bahagian dada saya agak kecil. Saya sentiasa merasa rendah diri dan di perhatikan apabila saya keluar ke mana-mana. Ia amat merimaskan saya dan saya berasa tidak selesa.

Saya ingin sekali merubah perasaan ini, tidak di selubungi perasaan rendah diri lagi tapi tidak tahu bagaimana caranya. Mujurlah, ada rakan baik yang tahu masalah saya memberikan peransang dan kata-kata semangat. 

Katanya setiap yang berlaku telah di takdirkan. Setiap yang berusaha pasti berjaya dan setiap masalah pasti ada jalan penyelesaian. Benar, katanya lagi. Jalan penyelesaiannya ada cuma adakah saya sanggup sakit dan sabar sedikit sahaja?. 

Lalu dia memberitahu saya bahawa ada rawatan untuk memontokkan payudara dan juga memontokkan punggung. Saya yang kurang arif mendengar sahaja penjelasannya, katanya prosedurnya mudah dan selamat serta tidak menyakitkan. Dalam satu jam sahaja siap. Sebenarnya beliau sendiri telah mencuba rawatan ini dan hasilnya walau berusia 40 an badannya masih cantik setanding anak dara dan suaminya sayang sangat padanya. 

Saya terus bersetuju dan ingin segera menjalani rawatan ini. Saya di perkenalnya dengan tempat terbaik rawatan filler dan agennya yang bertauliah di Kuala Lumpur. Kami membuat temujanji dahulu dan alangkah terkejutnya saya, harga rawatan filler sangat murah untuk trial pack. Saya hanya mengambil trial pack di sebabkan kekangan kewangan dan hanya sekadar ingin mencuba dahulu. Jika berpuas hati dengan hasilnya, saya akan teruskan dengan rawatan penuh.

Gambar sekadar hiasan

Sejujurnya, saya amat berpuas hati dengan layanan agennya dan rawatan yang di berikan. Beliau juga sudi datang mengambil dan menghantar kami ke hotel budget tempat kami singgah. Benar, rawatan tidak menyakitkan dan saya di benarkan pulang selepas satu jam berbekalkan ubatan yang cukup. Hasilnya cukup baik walaupun hanya trial. 

Payudara saya jadi pejal, anjal, montok dan gebu jika di bandingkan dahulu. Kini saya telah pun berkahwin dan suami saya amat gembira malah memuji-muji kecantikan badan saya. Saya bercadang untuk rawatan penuh selepas ini, mungkin akan lebih menawan?.

Saya di sini bukan sahaja berkongsi pengalaman tapi ingin mencadangkan kepada sesiapa di luar sana yang inginkan perubahan yang ideal, jangan bertangguh. Wang boleh di cari, tapi kepuasan kekal abadi. Saya betul-betul puas hati. Saya rekomenkan agen yang berurusan dulu. Mimi +6013-3335984 Mimi. Boleh call beliau untuk temujanji segera. 

Sekian dahulu dari saya.

P/s: Saya benarkan kisah saya untuk di jadikan testimoni hanya untuk Blog Mimi. Terima kasih. 

PROMOSI HEBAT!
Buat banyak set ( punggung, dada, muka, kulit) dapat 1 set percuma. T/S*. Tempoh terhad. Tempah sekarang!

Payudara tegang, anjal, lembut macam asli. Tidak hilang deria rasa. Tidak menyakitkan. Tiada rasa tak selesa. 

Proses cuma 1 Jam sahaja

JIKA BERMINAT BOLEH CALL YA. 
HARGA BOLEH RUNDING JAMIN TERMURAH DI MALAYSIA

NOTE: Pakar anesthetic kami adalah wanita bertauliah dan bertahun-tahun pengalaman dalam bidang ni. Mempunyai lesen dan pendaftaran anesthetic.  Mempunyai beratus-ratus testimoni real yang boleh di percayai ( rujuk blog ini pun ada contoh). Kualiti dan kepakaran kami tidak perlu di ragui lagi. Kualiti keutamaan kami, wanita cantik bermula dari diri.


Rawatan lain yang berkaitan juga di sediakan. Putihkan kulit dengan rawatan Korea Whitening, Besarkan pinggul. Dan lain2. 
_________________________________________________________________________________
#Keyword: Besarkan dada, Besarkan punggung, Filler dada, filler payudara, kolagen filler, filler hidung, putihkan kulit, korea whitening, suntik putih

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 

Besarkan Payudara Soy Collagen Filler © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair