Cara Mudah Besarkan Payudara Secara Semula Jadi dan Selamat Secara Traditional Dan Moden Menggunakan Kolagen Soya ( Soy Collagen )

Tips besarkan payduara tanpa pembedahan
Gambar Ihsan google

Assalamualaikum. Selamat datang ke blog saya. Satu-satunya blog yang di percayai untuk membesarkan payudara secara selamat tanpa pembedahan menggunakan Soy Collagen Filler. 

Jika kita search internet. Terdapat banyak cara untuk besarkan payudara. Cara besarkan payudara dengan silikon. Cara besarkan payudara dengan ubat-ubat tertentu. Cara besarkan payudara secara semula jadi. Cara banyakkan dan besarkan susu dan macam-macam lagi. Pil besarkan buah dada. Hormon besarkan buah dada. Pam besarkan buah dada. Cara besarkan payudara, punggung dengan produk-produk mahal dan sebagainya. Tapi semua tu berkesan ke?. Dah terbukti ke semua produk dan teknik ni berkesan?.

Ada lagi cara cepat besarkan payudara, Cara besarkan payudara dengan selamat dan macam-macam lagi. Memanglah bagi orang biasa saiz tak penting, tapi fikir ada sesetengah kita ni yang malu sangat saiz payudara terlalu kecil. Terutama bila fikir pasal kahwin. malu dengan bakal suami. Rasa tersangat rendah diri.

Setiap wanita ingin cantik. Kecantikan wanita paling utama bagi lelaki tentulah bahagian payudara dan punggung. Wanita yang mempunyai payudara tegang, anjal dan menawan sememangnya akan menjadi tumpuan lelaki. Ia sememangnya lumrah manusia. Tidak boleh lari dari fitrah. Inginkan yang terbaik dalam hidup masing-masing.

BEBERAPA CARA BESARKAN PAYUDARA DENGAN CEPAT DAN BERKESAN. 

Mempunyai bentuk payudara yang pejal, padat, bulat dan indah adalah idaman setiap wanita. Percayalah, semua wanita mahukan bentuk sebegini. Mahukan bentuk yang menjadi kesukaan kaum lelaki. Sekali lalu tak berkelip depa pandang ya tak?. Ini yang kita nak. Tak kisahlah siapa kita. Kita memang nak bentuk payudara macam ni.

Oleh sebab tu memang banyak sekali wanita yang mencari dan mencuba pelbagai cara untuk memperbesarkan payudara dengan cepat dan selamat.

Sebenarnya untuk memiliki bentuk payudara yang cantik dan sihat, besar, pejal dan mantap. Kita boleh melakukan cara ini. Ia tidaklah sesukar mana asalkan sudi lakukan aktiviti ini secara konsisten dan tetap. 

1. Melakukan aktiviti olahraga

Aktiviti olah raga mempunyai pengaruh yang sangat hebat dalam membentuk payudara yang mantap dan pejal. Aktiviti seperti push up akan melatih otot payudara dan bahu agar payudara terdorong membusung ke atas.

Mengangkat beban untuk pemula 3-10 kg akan mengencangkan otot bahu. Berenang gaya kupu-kupu sangat bagus memperbesarkan payudara secara terus. 

Gambar Ihsan Google

2. Memakan hormon atau makanan yang meransang hormon. 

Salah satu sebab payudara boleh membesar dengan baik terutama bagi remaja adalah dengan memakan makanan yang mengandungi zat penting atau meransang hormon estrogen untuk pembesaran payudara seperti buah, sayuran, bijian, gandum, daging ayam, bawang putih, susu dan kekacang.

3. Menggunakan cara traditional mengurut payudara. 

Teknik urutan ada di kongsi di bawah. Lakukan setiap hari di kala ada masa terluang. Gunakan tuala yang sebelum itu di letakkan di atas bekas berisi air panas untuk menghangatkannya.

Urut payudara semula jadi

4. Ada juga yang lebih suka teknik lebih pantas. Menggunakan pam payudara. 

Cara ini lebih pantas dan berkesan. Tapi ada kesan tidak baik. Ia seakan memaksa otot payudara mengembang dan ada kalanya keputusan tidak sebaik di jangkakan. Otot payudara jadi kendur dan lembik. Payudara kurang menarik.

Gambar ihsan google sekadar contoh pam

6. Jika inginkan cara lain besarkan payudara secara selamat. Maka tidak boleh tidak harus menggunakan suntikan kolagen ataupun implant

Terdapat ramai yang melakukan implan untuk besarkan payudara. Ramai juga yang masih belum terdedah apa tu beza Filler dan juga Implan Payudara. 

APA ITU KOLAGEN

Kolagen adalah sejenis protein yang terdapat dalam tubuh badan manusia secara semula jadi. Kolagen banyak terdapat pada ligamen, tendon, kulit. Bahagian lain yang mempunyai kolagen termasuklah tulang, pembuluh darah, kornea mata dan usus.

Tubuh kita sangat memerlukan kolagen untuk menguatkan pembuluh darah dan menegangkan kulit. Semakin kita dewasa atau berusia, kolagen makin berkurang. Ini mengakibatkan kuit menjadi berkedut dan pergerakan sendi semakin sukar atau meletihkan.

Untuk menggantikan kolagen di syorkan mengambil supplemen kolegen sebagai makanan tambahan.

FILLER PAYUDARA

Filler payudara adalah sejenis cecair pepejal yang di suntik tanpa perlu pembedahan. Proses tak lama. Sejam atau 2 jam. Siap!.

Tujuan filler ini sebenarnya adalah untuk menggantikan kolagen yang hilang sebelum ini dan pastinya pasangan akan lebih teransang lihat buah dada adik kembali besar, pejal dan anjal. Filler tidak akan menghilangkan deria rasa, tidak meyakitkan apabila di sentuh dan lembut macam asli.

Seolah-olah buah dada sebenar 100%. Apabila mengandung atau menyusukan bayi juga ia adalah selamat dan tak ada masalah.

RUJUK TESTIMONI FILLER MIMI ANESTHETIK DI SINI

IMPLAN PAYUDARA

Implan payudara adalah struktur buatan yang digunakan untuk meningkatkan ukuran payudara. Implan payudara umumnya digunakan dalam rekonstruksi atau prosedur untuk memperbesar payudara. Kini, operasi pemasangan implan payudara merupakan operasi kosmetik yang paling sering dilakukan di Amerika Syarikat dengan sekitar 300.000 operasi pembesaran payudara dilakukan setiap tahunnya.

FILLER PAYUDARA VS IMPLAN PAYUDARA

Mana lebih elok?. Filler payudara adalah lebih murah dan lebih selamat berbanding implan yang mungkin berisiko ketika pembedahan dan mengalami risko perlu di buang atau di ganti selepas 10 tahun. Kesan filler lebih lembut dan semulajadi berbanding implan. Payudara lebih tegang dan anjal. Tiada masalah mengandung atau menyusukan anak dengan filler.

KELEBIHAN FILLER PAYUDARA SOY KOLAGEN

Di Mimi Anesthetik pakar kami lebih suka menggunakan soy kolagen untuk filler, bahan selamat dan semulajadi untuk menjamin mutu dan kualiti.

KEGUNAAN FILLER

Filler boleh di gunakan untuk menegangkan yang kendur, menjadikannya tegang, anjal dan kelihatan lebih menarik. Ia boleh di gunakan untuk hidung, tegangkan kulit wajah, tegangkan buah dada, pejalkan punggung dan sebagainya lagi. Di Mimi anesthetik kami juga menyediakan banyak rawatan lain yang mungkin sesuai untuk anda seperti rawatan memutihkan kulit Korea Whiteting. 

Harga yang kami tawarkan adalah di jamin termurah di Malaysia. Kami menjamin kualiti setanding antarabangsa.

JAMINAN KUALITI FILLER MIMI ANESTHETIK

Menggunakan soy kolagen bahan semula jadi selamat

Tiada kaitan dengan kanser payudara.

Tidak menyakitkan. Proses cuma 1-2 jam. Siap dan boleh pulang.

Tempat bersih. Professional dan steril. Pelayan mesra pelanggan.

Di lakukan oleh Pakar Anesthetik berpengalaman 20 tahun dan mempunyai lesen dan tauliah dalam bidang ini.

Pengawasan prosedur di bantu oleh ahli dalam bidang perubatan untuk memastikan tiada masalah timbul dan mengelakkan apa2 kesan sampingan.

Boleh mengandung dan menyusukan anak seperti biasa selepas prosedur di jalankan.

Mendapat kepercayaan masyarakat dalam dan luar negara.

Harga jamin termurah di Malaysia. Kualiti setaraf antarabangsa.

Talian bantuan Whats App di buka bila2 masa. Mesej sahaja.

NOTE: Pakar anesthetic kami adalah wanita bertauliah dan bertahun-tahun pengalaman dalam bidang ni. Mempunyai lesen dan pendaftaran anesthetic.  Mempunyai beratus-ratus testimoni real yang boleh di percayai ( rujuk blog ini pun ada contoh). Kualiti dan kepakaran kami tidak perlu di ragui lagi. Kualiti keutamaan kami, wanita cantik bermula dari diri.Rawatan lain yang berkaitan juga di sediakan. Putihkan kulit dengan rawatan Korea Whitening, Besarkan pinggul. Dan lain2. 
_________________________________________________________________________________

#KEYWORD: besarkan payudara, besarkan payudara silikon, besarkan buah dada, buah dada montok, buah dada anggun, buah dada menawan, payudara anjal, payudara kolagen, buah dada kolagen, implan payudara, implan buah dada, pil besarkan buah dada, hormon besarkan buah dada, Pam besarkan buah dada, #Implan Payudara, #besarkan payudara semulajadi, #Suntik filler payudara, #Suntik Filler untuk payudara, #Suntik Filler Buah dada, #Suntik filler untuk buah dada, #Besarkan punggung, #Besarkan pinggul, #Cara cepat besarkan payudara, #Cara besarkan payudara dengan selamat, suntikan hyaluric acid, cara montokkan payudara, cara besarkan susu, cara besarkan tetek, putihkan kulit dengan kolagen. Korea whitening, tegangkan hidung, filler hidung, filler punggung, besarkan punggung semula jadi. Tips besarkan payudara secara traditional, besarkan payudara alami, cara urut payudara, cara besarkan payudara alami, efek samping filler payudara, klinik suntik payudara, harga suntik payudara, pil hormon untuk besarkan payudara, suntikan hormon payudara, bentuk payudara setelah di filler, harga suntik kolagen payudara, suntik hormon estrogen untuk payudara

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

 

Besarkan Payudara Soy Collagen Filler © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair